de investeerders achter vondel private equity

Een groep ervaren PE managers

Vondel Private Equity investeert het kapitaal van een groep ervaren PE managers. Zij begrijpen als geen ander de kunst van het investeren, zowel in goede als in slechte tijden. Het beheer van de investeringen wordt volledig toevertrouwd aan het team van Vondel Private Equity. Dit zorgt voor rust en vertrouwen.

Deal by deal selectie

bij iedere investering de juiste groep mensen

Vondel Private Equity heeft geen fondsstructuur. De investeerders achter Vondel Private Equity zijn allen gecommitteerd, in totaal voor zo'n €20m, en beslissen per investering. Onze achterban kiest die investeringen waar zij het meeste affiniteit mee heeft, waardoor Vondel Private Equity bij iedere investering de juiste groep mensen achter zich heeft staan.

image

ondernemende specialisten

met een groot netwerk.

Onze achterban vindt het leuk om in kleinere ondernemingen te investeren dan waar zij beroepsmatig bij betrokken zijn. Zij kunnen Vondel Private Equity helpen bij het vinden van geschikte investeringen zonder dat dit tot conflicterende belangen leidt.

image

Vertrouwen in de toekomst.

Wij hebben een enthousiaste groep professionals achter ons staan die ons het vertrouwen hebben gegeven om met hun kapitaal de wereld een klein beetje mooier te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga in gesprek met Martijn of Frank.

  • banner image
  • banner image