vondel private equity

Wij investeren in bedrijven die onze wereld mooier maken.

Vondel Private Equity is een investeringsmaatschappij die investeert in Nederlandse ondernemingen die op hun eigen manier de wereld een beetje mooier maken en een bewezen winstgevendheid hebben.

private equity

op onze manier.

Wij hechten veel waarde aan goed persoonlijk contact met ondernemers waarbij wij het belangrijk vinden om met de nodige dosis humor prettig samen te werken. Onze rol is die van een actieve en betrokken aandeelhouder: inhoudelijk gedreven en ondersteunend in strategie, managementvraagstukken, financiering en corporate finance. Wij gaan niet op de stoel van de ondernemer zitten en zijn zeker niet betrokken bij de dagelijkse operatie van de onderneming. Op die manier krijgt de ondernemer alle ruimte om daadwerkelijk te ondernemen.

Betekenisvol investeren

Vondel Private Equity wil van betekenis zijn voor de ondernemer. Tegelijkertijd moet de onderneming ook van betekenis zijn voor een duurzamere, gezondere of veiligere wereld.

Minderheid of meerderheid

Iedere situatie is uniek. Wij investeren zowel als meerderheids- en als minderheidsaandeelhouder. In sommige gevallen trekken wij samen op met een co-investeerder.

Geen gedwongen exittermijnen

Vondel Private Equity is geen fonds, wij zijn niet gehouden aan vaste exit termijnen. Wel streven wij naar een exit na 3 tot 7 jaar, maar dat kan ook langer zijn als dat passender is voor de ondernemer en onderneming.

jarenlange ervaring

en proven track record.

Het team van Vondel Private Equity heeft jarenlange ervaring in het investeren en succesvol laten groeien van Nederlandse ondernemingen. Zowel op persoonlijke titel als in dienstverband voor verschillende investeringsmaatschappijen. In grote en in kleinere ondernemingen.

Groeikapitaal, buy-out of pre-exit

wat is jouw volgende stap?

Wij stellen ondernemers in staat een deel van hun vermogen veilig te stellen door een gedeeltelijke verkoop, terwijl zij door blijven gaan met ondernemen. Naast een pre-exit worden ondernemers ondersteund met groeikapitaal en management teams bij het realiseren van een management buy-out. Uitgangspunt is altijd een gezamenlijk plan om tot een volledige exit te komen in de komende jaren.

image

Unieke investeerderspool

van ervaren PE managers

Zij begrijpen als geen ander de kunst van het investeren, zowel in goede als in slechte tijden. Het beheer van de investeringen wordt volledig toevertrouwd aan het team van Vondel Private Equity. Dit zorgt voor rust en vertrouwen.

image

Aandeelhouderschap met focus op de toekomst.

Vondel Private Equity ondersteunt ondernemers in het realiseren van hun ambities. Tegelijkertijd willen wij gezamenlijk een positieve bijdrage leveren aan de wereld van morgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga in gesprek met Martijn of Frank.

  • banner image
  • banner image