portfolio

Huidige investeringen

Vondel Private Equity is momenteel betrokken bij een aantal ondernemingen waarbij wij de ondernemers actief ondersteunen in het realiseren van hun ambities.

 image

PROMEXX

Son

Investering sinds

PROMEXX is actief in het detacheren van hoogopgeleide technische softwareontwikkelaars op het gebied van mechatronica en robotica en is uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen dit specifieke vakgebied. Inmiddels worden de werknemers van PROMEXX gedetacheerd bij R&D-teams van ruim 20 gerenommeerde opdrachtgevers.

 image

We Enable Climbers

Oosterhout

Investering sinds

We Enable Climbers is dé specialist in klimmateriaal voor professionals op hoogte en sportklimmers. Onder de naam SafetyPro worden zakelijke klanten bediend door het leveren van materialen, het verzorgen van keuringen en het geven van trainingen om in elke situatie veilig te kunnen werken op hoogte. Onder het label Klimwinkel worden sportklimmers en alpinisten van de beste materialen voorzien.

 image

INNAX

Veenendaal

Investering sinds

INNAX realiseert oplossingen op het gebied van energie, milieu, techniek en veiligheid, waarmee voor de opdrachtgever, haar gebouwen en omgeving duurzamer worden.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Volg Vondel Private Equity op LinkedIn.

voormalige investeringen

 image

Kiwa

Rijswijk

Exit in

Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met services voor certificering, inspectie, tests, training en consultancy zorgt Kiwa voor vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van haar klanten.

 image

Qwic

Amsterdam

Exit in

Qwic ontwikkelt hoogwaardige innovatieve e-bikes om zo de huidige mobiliteitsproblemen en milieuvervuiling te reduceren. Door het gebruik van designelementen en vernieuwingen uit de automotive industrie biedt Qwic een serieus alternatief voor de auto.

 image

NL MAB

Haarlem

Exit in

NL MAB is een snel groeiend bedrijf gespecialiseerd in laadoplossingen. Zij spelen in op de steeds groter wordende vraag naar oplaadpunten. NL MAB levert dankzij hun unieke exploitatiemodel kosteloos laadpalen en ontzorgt haar klanten volledig.

 image

Meatless

Goes

Exit in

Meatless levert ingrediënten aan de voedingsindustrie die als basis dienen voor vlees- en visvervangers. Meatless ontwikkelt innovatieve voedingsproducten en ondersteunt haar klanten vanaf het eerste idee tot aan een succesvolle marktintroductie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ga in gesprek met Martijn of Frank.

  • banner image
  • banner image